Puhaltimien huollot ympäri Suomen alan asiantuntijoilta

Ota yhteyttä

Kouvolasta käsin palveleva Dust Control Systems Oy hoitaa puhaltimien huollot teollisuuslaitoksissa koko Suomen alueella. Voit tilata meiltä huollon ja varaosat teollisuuspuhaltimiin merkistä riippumatta.

Huoltopalvelumme sisältää puhaltimien kunnonvalvontamittaukset, akseleiden linjaukset, tasapainotustyöt
ja laitekorjaukset. Lisäksi voit tilata meiltä puhaltimien ennakkohuollot ja kuntotarkastukset.

 

Ota yhteyttä ja tilaa huolto tai kerro teollisuuspuhaltimesi ongelmista! Hoidamme korjaukset luotettavasti, ja tarvittaessa saat meiltä myös uudet puhaltimet.

Ota yhteyttä

Huoltopalvelut vankalla kokemuksella

Tiimillämme on lähes 40 vuoden kokemus erimerkkisten teollisuuspuhaltimien huolloista ja varaosapalvelusta. Koulutettu henkilöstömme on valmiina palvelemaan teollisuuslaitoksissa ympäri Suomen. Teemme mittaukset ja dokumentoinnin SPM Instrumentsin Leonova Infinity -laitteilla Condmaster Nova -ympäristössä.


Konepajallamme on hyvät valmiudet koneistusta ja hitsausta vaativiin korjauksiin ja huoltotöihin. Valmistamme siipipyöriä ja toimitamme varaosia sekä tarvikkeita myös muiden valmistajien puhaltimiin – tarvittaessa lyhyelläkin toimitusajalla. Kysy lisää!

Tutustu tarkemmin konepajaan

 Tilaa sujuva laitehuolto!

Ota yhteyttä ja tilaa laitehuolto tai kuntotarkastus puhaltimillesi. Koostamme tarkastuksesta aina raportin, josta käy selkeästi ilmi tehdyt korjaukset ja huoltotoimet. Raportissa erittelemme myös mahdolliset tulossa olevat, korjausta vaativat viat. Säännölliset huollot voivat estää laajempien ongelmien syntyä puhaltimissa.

 

Jos harkitset teollisuuspuhaltimiesi uusimista tai laajempia teollisuuslaitoksen modernisointitöitä, olemme apunasi uudistusprosessissa. Hoidamme päästöjen vähentämisen suunnittelun, laitteiden valmistuksen sekä toimitukset ja asennukset.

Esitteet

Siipipyörät kaikkien valmistajien puhaltimiin