DCS Cleantech Oy

Parannetut ominaisuudet teollisuuspuhaltimille ja kompressoreille

 

DCS, Suomen johtava teollisuuspuhaltimien ja kompressorien valmistaja, on investoinut omaan virtauslaskentaan vastatakseen räätälöityjen ratkaisujen kasvavaan kysyntään.

 

DCS toimittaa räätälöityjä ratkaisuja kriittisiin prosesseihin

DCS on tarjonnut Suomen markkinoiden kestävimpiä ja luotettavimpia teollisuuspuhaltimia ja kompressoreita jo 40 vuoden ajan. Perustuen vahvaan ymmärrykseen puhaltimien valmistuksesta sekä asiakkaidensa tarpeista, DCS on kehittänyt tuotevalikoiman, joka voidaan massaräätälöidä erilaisiin sovelluksiin ja spesifikaatioihin sopivaksi.

Teollisuuden puhaltimet ja kompressorit ovat ratkaisevan tärkeitä asiakkaiden laitosten kriittisten prosessien toiminnan varmistamisessa. Nämä prosessit vaativat usein laitteita, jotka voivat toimia korkeassa paineessa, suurella tilavuudella, korkealla hyötysuhteella tai epätavallisilla kaasuseoksilla. Teollisuuden puhallinsegmentin asiakkaiden tarpeiden muuttuessa yhä kehittyneemmiksi ja monimuotoisemmiksi, DCS vastaa tähän parantamalla suunnitteluvalmiuksiaan entisestään.

 

DCS investoi omaan Computational Fluid Dynamics  -teknologiaan

DCS on hiljattain hankkinut omat Computational Fluid Dynamics (CFD) -ominaisuudet, joiden avulla voidaan simuloida ja optimoida puhaltimien ja kompressorien nestevirtausta ja suorituskykyä. CFD on tehokas työkalu, joka voi vähentää fyysisen testauksen tarvetta, lyhentää suunnittelusykliä ja parantaa lopputuotteen laatua ja tarkkuutta.

Sisäisen CFD-kapasiteetin ansiosta DCS pystyy nyt suunnittelemaan, valmistamaan, toimittamaan ja ottamaan käyttöön puhaltimia ja kompressoreita, jotka täyttävät asiakkaiden haastavimmat ja erityisimmät vaatimukset. DCS voi myös tarjota asiakkailleen kattavan palvelupaketin, joka sisältää tuotteiden asennuksen, huollon, korjauksen ja jälkiasennuksen.

 

DCS on sitoutunut asiakastyytyväisyyteen ja innovaatioihin

DCS on ylpeä siitä, että se on luotettava kumppani monilla teollisuudenaloilla, kuten sellu- ja paperiteollisuudessa, kaivosteollisuudessa, kemianteollisuudessa, sähköntuotannossa, jätehuollossa ja ympäristönsuojelussa. DCS on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa ja parantamaan jatkuvasti tuotteitaan ja palveluitaan.

DCS on myös omistautunut innovaatioille ja kestävälle kehitykselle ja pyrkii vähentämään tuotteidensa ja toimintojensa ympäristövaikutuksia. DCS noudattaa liiketoiminnassaan korkeimpia laatu-, turvallisuus- ja eettisiä standardeja.

 

Lisätietoja saat osoitteesta www.dcs.fi, ottamalla yhteyttä sales@dcs.fi
tai suoraan DCS-myynnin vaihde +358 44 730 8110.

 

Tapani Stipa, toimitusjohtaja
+358 44 730 8100

 

 

0
Feed